Taylor Lautner (Jacob Black)


Taylor Lautner


Jacob Black


Serien


Om jag kunde drömma
(Twilight)


När jag hör din röst
(New moon)


Ljudet av ditt hjärta
(Eclipse)


Så länge vi båda andas
(Breaking Dawn)

REKOMENDERAS ATT LÄSA !

 


Om Twilight



Twilight är en amerikansk romantisk film som hade världspremiär den 21 November 2008. Filmen är baserad på boken Om jag kunde drömma (Twilight). I filmkatergorin är den klassad som en romantisk thriller.

Twilights handling : Bella Swan är en flicka som flyttar till sin Pappa i den regniga staden Forks. Hon börjar i Highschool och där finns en kille .. han är inte som alla andra. Hans namn är Edward Cullen & han är stark, iskall, snabb, smart & blek. Vad kan han vara ? Jo en vampyr. Bella&Edward blir kära, men att vara kär i en vampyr är inte det lättaste. Massor av problem stöter dom på vägen och Bellas liv står på spel. Hur ska det gå ?

Vår åsikt om Twilight: Twilight är otroligt bra och spännande och man blir snabbt beroende. När man väl börjat läsa/titta på filmen så kan man inte sluta. Man vill veta vad som händer sen. Vi rekomenderar att man läser boken/tittar på filmen innan ni tittar vidare på Newmoon. Men vi har ett tips, ge böckerna en chans!
¨





.


I den här bloggen får du läsa om dom kända böckerna & filmerna i Twilight serien. Allt spännande och intressant som cirkulerar runt ämnet Twilight skriver vi här. Hoppas du tycker om våran blogg, Enjoy!


Välkommen


Välkommen till vår blogg.
Vi är två unga tjejor som är anonyma. Bloggar om vår stora passion. Nänmligen Twilight.
Vi kommer uppdatera så mycket som möjligt och skriva fakta och intressanta saker om Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn. Hoppas ni gillar det och vill läsa vår blogg varje dag ! Vi kallar oss själva Twilightbomberna!

/ TB

RSS 2.0